ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακό τρίμηνο σεμινάριο ευαισθητοποίησης στα Χίντι

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής: 03 Απριλίου 2023


Προκειμένου να βελτιωθούν εξ αποστάσεως οι ευκαιρίες εκμάθησης στη γλώσσα Χίντι για αλλοδαπούς υπηκόους, το Ινδικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Σχέσεων (ICCR) σε συνεργασία με το Εθνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Indira Gandhi (IGNOU) και την Κεντρική Διεύθυνση Χίντι (CHD) διεξάγει το διαδικτυακό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στα Χίντι διάρκειας 3 μηνών.

Το κόστος του μαθήματος θα επιδοτηθεί. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν το ισοδύναμο των 15 USD στην Πρεσβεία της Ινδίας (στην παρακάτω διεύθυνση), με το πλήρες όνομα, το email, τον αριθμό επικοινωνίας και τη χώρα τους, το αργότερο έως τις 03 Απριλίου 2023. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν μηδενικό ή πολύ βασική γνώση Χίντι. Το μάθημα θα φιλοξενήσει 400 εγγεγραμμένους φοιτητές με σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα προσφέρεται για επιλεγμένες χώρες στη ζώνη ώρας (GMT+3 έως GMT-3) για τρίμηνη διάρκεια διαδικτυακού Βασικού Μαθήματος Ευαισθητοποίησης στα Χίντι από τις 15 Απριλίου 2023. Θα διεξαχθεί στις 17:00. (IST) την Τετάρτη και το Σάββατο κάθε εβδομάδα.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Ms. Anita Nagpal, Attache (PS/Culture), Embassy of India, Athens
Email : hoc.athens@mea.gov.in Ph : 00 30 2107215070