ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαθήματα Ελληνικών για Πρόσφυγες

Το Κέντρο Ινδικών και Ελληνο-Ινδικών Σπουδών Αθηνών προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε πρόσφυγες ανεξαρτήτως εθνικότητας. Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους, χρειάζεται να έχουν μια έστω και μικρή γνώση αγγλικών ή ιταλικών.
Τα μαθήματα θα είναι εβδομαδιαία διάρκειας 40 λεπτών.
Διδάσκει η Μαίρη Πιζάνη

Δηλώστε συμμετοχή στο μέιλ indogreekstudies@gmail.com

staellinika

Η πλατφόρμα Staellinika καλωσορίζει όλους τους μαθητές με ενημερωμένες εκδόσεις όλων των μαθημάτων. Προσφέρονται 4 διαφορετικά μαθήματα ελληνικής γλώσσας και μυθολογίας για αρχάριους μαθητές όλων των ηλικιών, από προσχολικό επίπεδο μέχρι εφήβους και ενήλικες.

Μάθετε ελληνικά με διασκεδαστικό τρόπο, ακολουθήστε τους αγαπημένους σας ήρωες σε συναρπαστικές περιπέτειες, τραγουδήστε μαζί μας αγαπημένα τραγούδια και δοκιμάστε τις γνώσεις σας απαντώντας σε πάνω από 5000 ερωτήσεις που στοχεύουν τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο. Ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός της πλατφόρμας βασίζεται στην αυτο-ρυθμιζόμενη μάθηση της θεωρίας, και ενσωματώνεται χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους όπως η μικρο-μάθηση και το gamification. Δεκάδες κινούμενα βίντεο για όλες τις ηλικίες εμπλέκονται και ενισχύουν την επαφή με την ελληνική γλώσσα.

Όλα τα μαθήματα είναι διαθέσιμα στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά Λατινικής Αμερικής και πορτογαλικά Βραζιλίας.

Εγγραφείτε ΕΔΩ Δωρεάν και γίνετε μέλος της οικογένειας Staellinika και… ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ! Δείτε τα βίντει στο YouTube

Το StaEllinika είναι μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” (ΙΣΝ).